Ik heb al een account

Bekijk al uw informatie en diensten op uw persoonlijke ruimte.

Ik heb nog geen account

Gebruikt u onze tool niet? Neem contact met ons op, dan maken we u wegwijs!

Publicatiedirecteur: Jacques GROISON
MAS Seeds
BP27 40001 Mont de Marsan Cedex

Alle persoonsgebonden informatie, foto’s en andere gegevens worden opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor professionele doeleinden. Ze worden verwerkt aan de hand van ons persoonsgegevensbeleid en met inachtneming van de huidige wettelijke voorschriften.

Om meer te weten over de bescherming van persoonlijke gegevens klik op onze Privacy Policy hier.

Algemene Informatie, cijfers en resultaten (proeven, berekeningen ...) zijn indicatief: voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Mevrouw Burcin DILCI +33 55 805 83 17

Belangrijke informatie inzake zaadbeschermingsproducten (bijgewerkt: 28 februari 2008)
Bijgewerkte wettelijke informatie voor deze producten - met name informatie die voortvloeit uit de vergunning voor het in de handel brengen van ieder product - kan op de website van elke fabrikant worden geraadpleegd.
Wat betreft de FDS beschikbaar op www.quickfds.com stemt de geldigheid van de informatie overeen met de datum bovenaan de pagina.

Belangrijke informatie inzake de genetisch gemodificeerde variëteiten
februari 2008: conform het besluit van de Franse regering van 9 februari 2008 (gewijzigd op 13 februari 2008) wordt de verkoop van het gamma variëteiten van YieldGard (variëteiten van genetisch gemodificeerd maïs die resistent zijn tegen de lichtmot en de sesamia) voor onbepaalde tijd geschorst

Ontwerp - redactie - ontwikkeling - animatie: Clever Age

Server: Oceanet